Cequip | Iniciatives Reforç Competitivitat 14-15 de Cequip
El CEQUIP ha engegat un pla d'iniciatives per reforçar la competiivitat (IRC) del sector dels béns d'equip durant el període 2014-2015
cequip, reforç, competitivitat, pla d'iniciatives, innovació
16752
post-template-default,single,single-post,postid-16752,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Nova impressora F4FLEXO Efficiency de Comexi

Nova impressora F4FLEXO Efficiency de Comexi

Durant el passat Open House celebrat de l’1 al 3 de juny a Comexi Group es va presentar com a novetat mundial la nova impressora F4FLEXOEfficiency® desenvolupada en el marc d’un programa ambiciós d’un nou concepte d’impressores flexogràfiques de tambor central, l’objectiu del qual és el d’oferir màquines flexo eficients en l’ampli sentit de la paraula.