Cequip | Iniciatives Reforç Competitivitat 14-15 de Cequip
El CEQUIP ha engegat un pla d'iniciatives per reforçar la competiivitat (IRC) del sector dels béns d'equip durant el període 2014-2015
cequip, reforç, competitivitat, pla d'iniciatives, innovació
16796
post-template-default,single,single-post,postid-16796,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Cequip compleix 5 anys

Cequip compleix 5 anys

El 28 de juliol de 2006, les empreses fundadores del CEQUIP, juntament amb el representant de la UPC i de la UPM, van anar al Notari Hernandez Gajate i van signar l’acta de constitució del CEQUIP com a Fundació Privada sense ànim de lucre.

Va néixer fa cinc anys com a Fundació Privada sense ànim de lucre

Cinc anys més tard, el CEQUIP continua amb la mateixa voluntat de promoure el sector dels Fabricants de Béns d’Equip, esdevenint punt de trobada d’empreses, facilitant la cooperació i fent de la innovació el seu principal avantatge competitiu. Enhorabona al CEQUIP i a tots els que en formen part!