Cequip | Iniciatives Reforç Competitivitat 14-15 de Cequip
El CEQUIP ha engegat un pla d'iniciatives per reforçar la competiivitat (IRC) del sector dels béns d'equip durant el període 2014-2015
cequip, reforç, competitivitat, pla d'iniciatives, innovació
16801
post-template-default,single,single-post,postid-16801,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Cequip visita el Maqcentre

Cequip visita el Maqcentre

Avui el CEQUIP ha visitat el MAQCENTRE. MAQCENTRE és un Centre Tecnològic dedicat a la Maquinària Agrícola i als Béns d’Equip. A la fotografia podeu veure, d’esquerra a dreta, Domènec Casellas (ROS ROCA, CEQUIP i MAQCENTRE), Joan Roca (MAQCENTRE), Judit Coll (CEQUIP), Pere Girbau (GIRBAU i CEQUIP), Jordi Rull (METALIC i MAQCENTRE) i Santiago Planas (Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida).

Maqcentre és un Centre Tecnològic dedicat a la Maquinària Agrícola i als Béns d'Equip

La reunió ha permès conèixer els serveis de les dues organitzacions i definir possibles activitats de col·laboració en el futur.