Cequip | Iniciatives Reforç Competitivitat 14-15 de Cequip
El CEQUIP ha engegat un pla d'iniciatives per reforçar la competiivitat (IRC) del sector dels béns d'equip durant el període 2014-2015
cequip, reforç, competitivitat, pla d'iniciatives, innovació
16813
post-template-default,single,single-post,postid-16813,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Ramon Roca, premi Executiu de l’any de Catalunya

Ramon Roca, premi Executiu de l’any de Catalunya

El president de Ros Roca Group, Ramon Roca i Enrich, ha obtingut el Premi executiu de l’any, en la III Edició dels Premis Executius de Catalunya, que reconeix el treball dels executius, empreses i institucions que han brillat per la seva bona gestió i trajectòria professional a Catalunya.

Ramon Roca i Enrich guardonat en la III edició dels Premis Executius de Catalunya

Podeu llegir la nota de premsa aquí.