Cequip | Iniciatives Reforç Competitivitat 14-15 de Cequip
El CEQUIP ha engegat un pla d'iniciatives per reforçar la competiivitat (IRC) del sector dels béns d'equip durant el període 2014-2015
cequip, reforç, competitivitat, pla d'iniciatives, innovació
16828
post-template-default,single,single-post,postid-16828,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Nou president UPM

Nou president UPM

La junta de govern de la Unió Patronal Metal·lúrgica (UPM) ha elegit per unanimitat Josep Maria Pujol, president i fundador del proveïdor de l’automòbil Ficosa, per fer-se càrrec de la presidència de l’organització.

Josep Maria Pujol pren el relleu de Manuel Rosillo

Els representants del sector industrial més important de Catalunya han optat per confiar a un pes pesant i empresari fet a si mateix la reflotació d’una de les principals organitzacions que conformen la patronal Foment del Treball.

El president en funcions de la UPM durant aquests mesos, Manuel Rosillo, ha destacat la idoneïtat de Pujol com a nou líder empresarial en una etapa que serà “un punt i a part amb l’anterior”.

Josep Maria Pujol veu necessari portar a terme un intens treball per aconseguir que la UPM “sigui la patronal que el sector metal·lúrgic necessita per afrontar el futur”. El nou president haurà d’elegir el comitè executiu que dirigirà l’organització a partir d’ara.