Cequip | Iniciatives Reforç Competitivitat 14-15 de Cequip
El CEQUIP ha engegat un pla d'iniciatives per reforçar la competiivitat (IRC) del sector dels béns d'equip durant el període 2014-2015
cequip, reforç, competitivitat, pla d'iniciatives, innovació
16844
post-template-default,single,single-post,postid-16844,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

LEAN Mfg teòrico-pràctic per a Béns d’Equip

LEAN Mfg teòrico-pràctic per a Béns d’Equip

El Curs de Lean Manufacturing, realitzat els dies 12, 18 i 21 de març a les empreses CANIGÓ i COMEXI GROUP, va permetre desenvolupar un temari específic per a Fabricants de Béns d’Equip, compartir experiències entre els diversos participants i aplicar els coneixements adquirits en les visites als tallers de les dues empreses amfitriones.

El curs es va realitzar a Canigó i Comexi Group

Els resultats de les enquestes corroboren l’alt nivell de satisfacció dels alumnes participants.