Cequip | HP, Biosystems i Amper Maquinària s’incorporen al clústec català de fabricants de béns d’equip
16838
post-template-default,single,single-post,postid-16838,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

HP, Biosystems i Amper Maquinària s’incorporen al clústec català de fabricants de béns d’equip

HP, Biosystems i Amper Maquinària s’incorporen al clústec català de fabricants de béns d’equip

CEQUIP, la fundació que agrupa fabricants de béns d’equip catalans ha incorporat recentment entre els seus socis HP, Biosystems i Amper Maquinària.

Amb les noves incorporacions, el clúster agrupa ara un total de 25 fabricants de béns d’equip.

HP, que s’incorpora a CEQUIP a través de la seva seu d’impressores de gran format ubicada a Sant Cugat del Vallès, aporta la experiència en desenvolupament de tecnologia puntera dels seus productes professionals i industrials, mentre que Biosystems (fabricant d’equips de diagnosi) suma a la Fundació el sector de tecnologia per a laboratoris i Amper Maquinària, la fabricació de maquinària per al sector de la fusta.

Els nous socis permeten a CEQUIP ampliar la seva presència en sectors estratègics amb un important salt de creixement

La directora de CEQUIP, Judit Coll, ha valorat tant l’empenta quantitativa que suposen les incorporacions per al clúster a nivell de massa crítica, com a nivell qualitatiu el salt estratègic que suposa créixer amb perfils d’empreses molt diferents, com són una multinacional, una petita PIME que arrenca amb producte propi i una PIME consolidada amb més de 30 anys de trajectòria.

Coll ha destacat que l’aportació de massa crítica permetrà enfortir la representativitat del clúster, així com enfortir i amplificar les accions d’intercooperació i formació conjuntes.

Amb les noves incorporacions, la facturació del clúster superarà els 1500 M€.