Cequip | Premis Manel Xifra Boada 2015
16995
post-template-default,single,single-post,postid-16995,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Premis Manel Xifra Boada 2015

Premis Manel Xifra Boada 2015

Els Premis Manel Xifra Boada reivindiquen el paper de la indústria pel futur del país el Col·legi d’Enginyers de Grau i d’Enginyers Tècnics Industrials de Girona i Comexi Group han lliurat els guardons de la desena edició dels premis Manel Xifra Boada, en un acte fet aquest divendres al Castell de Peralada.

Es reivindica el paper del Col·legi d'Enginyers de Grau i d'Enginyers Tècnics Industrial de Girona

L’acte ha comptat amb la presència de Felip Puig, Conseller d’Empresa i Ocupació del Govern, el subdelegat del Govern i el director dels Serveis Territorials d’Empresa i Ocupació a Girona, entre altres autoritats.

Clicant aquí podeu descarregar-vos la notícia sencera que ha publicat L’Empordà.