Cequip | Iniciatives Reforç Competitivitat 14-15 de Cequip
El CEQUIP ha engegat un pla d'iniciatives per reforçar la competiivitat (IRC) del sector dels béns d'equip durant el període 2014-2015
cequip, reforç, competitivitat, pla d'iniciatives, innovació
16436
post-template-default,single,single-post,postid-16436,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Projecte Obertura Iran

Projecte Obertura Iran

Arran de l’aixecament de les sancions sobre Iran, diverses empreses del CEQUIP estan explorant les possibilitats d’aprofitar sinèrgies per tal que els diversos perfils (venda a entitats públiques, venda a empreses privades), a més de ser tots del sector dels béns d’equip es puguin aprofitar de les noves condicions i oportunitats que s’obren en aquest país.

S'exploren noves sinèrgies per tal que es puguin aprofitar les noves condicions i oportunitats que s'obren a l'Iran

El projecte inclou un paquet de projectes individuals amb un consultor iraní que dedicarà uns mesos a respondre les necessitats de cada empresa a establir els primers contactes després de la nova situació i un viatge per tenir relació directa amb els agents que permetin obrir o consolidar negocis al mercat iraní.Mapeig del sector de Fabricants de Béns d’equip