Cequip | Iniciatives Reforç Competitivitat 14-15 de Cequip
El CEQUIP ha engegat un pla d'iniciatives per reforçar la competiivitat (IRC) del sector dels béns d'equip durant el període 2014-2015
cequip, reforç, competitivitat, pla d'iniciatives, innovació
16438
post-template-default,single,single-post,postid-16438,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

MiDeProMI

MiDeProMI

MiDeProMI significa Millora de Desenvolupament de Producte Mecatronic Industrial. Consisteix en aplicar metodologies que milloren, des de l’inici de les primeres especificacions del producte, el treball en equip dels responsables de la vessant mecànica, elèctrica, electrònica, TIC i de control del producte a desenvolupar.

Millora de Desenvolupament de Producte Mecatronic Industrial

D’aquesta manera, el producte es desenvolupa d’una manera que evita malentesos al principi però sobretot evita més errors durant la posta en marxa i facilita la integraió de nous enginyers de disseny a l’empresa.
Aquest projecte ha comptat amb el suport d’ACC1Ó, i amb la participació de més d’una empresa de CEQUIP. Actualment es busquen nous incentius donat l’interès mostrat per altres empreses i el fet que els beneficis no són tangibles a curt termini.