Cequip | Jornada 10 anys Cequip
17775
post-template-default,single,single-post,postid-17775,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Jornada 10 anys Cequip

Jornada 10 anys Cequip

Un diàleg sobre el futur dels béns d’equip i una taula rodona amb casos d’èxit del sector centraran la jornada de celebració.

Cequip organitza la jornada “El futur dels béns d’equip a l’economia catalana i europea” per celebrar els seus 10 anys que tindrà lloc el proper 5 d’octubre a les 18.30h al Cibernàrium de Mediatic Barcelona.

La jornada s’encetarà amb el diàleg “El futur dels béns d’equip a l’economia catalana i europea” amb, Ramon Aymerich, redactor en cap d’Economia de La Vanguardia i Albert Castellanos, director general de Promoció Econòmica, Competència i Regulació de la Generalitat de Catalunya.

Tot seguit hi haurà la taula rodona “Les claus de l’èxit dels fabricants de béns d’equip catalans” amb la participació de 4 empreses del sector:

Jordi Cuixart, CEO d’Aranow

Jep Tarradas, R&D Director LF Printer HP

Pere Casals, director general de Tecnium

Montserrat Grima, directora de la unitat d’Accionaments i Control d’ABB a Espanya.

Tot seguit, el secretari general d’Empresa i Coneixement, Xavier Gibert, serà el responsable de tancar l’acte a les 20.00h.

Per a inscripcions a la jornada prem aquí.Mapeig del sector de Fabricants de Béns d’equip