Cequip | Jornada Tècnica SALICRÚ: Organització software “embedded” prèvia a l’aplicació de mètodes àgils/SCRUM
17267
post-template-default,single,single-post,postid-17267,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Jornada Tècnica SALICRÚ: Organització software “embedded” prèvia a l’aplicació de mètodes àgils/SCRUM

Jornada Tècnica SALICRÚ: Organització software “embedded” prèvia a l’aplicació de mètodes àgils/SCRUM

Títol: Organització software “embedded” prèvia a l’aplicació de mètodes àgils/SCRUM.

Descripció : Per tal de potenciar els punts forts que tenen els mètodes àgils/SCRUM en el camp del desenvolupament software, cal potenciar l’estructuració del software i reduir-ne la dependència del desenvolupament Hardware. Durada : Aproximadament 3hores

Lloc : SALICRU (26 d’Octubre de 10am a 13hores)

A qui pot interessar: Empreses amb desenvolupament software “embedded” orientat a una gamma de productes amb diferents necessitats en particular però que comparteixen funcionalitat, i que vulguin o estiguin aplicant mètodes àgils/SCRUM.

Us interessa una aplicació de mètodes agile/SCRUM?

Inscripció exclusiva per a membres de CEQUIP aquí