Cequip | CEQUIP a la revista Interempresas
18004
post-template-default,single,single-post,postid-18004,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

CEQUIP a la revista Interempresas

CEQUIP a la revista Interempresas

Títol: Interempresas ha publicat una entrevista realitzada a la directora del CEQUIP sobre el clúster

Descripció: Dins de la secció “La Fàbrica del Futur”, la revista Interempresas ha dedicat un espai força rellevant del seu número de desembre a l’entrevista realitzada a la seva directora, Judit Coll. Al llarg de la conversa s’explica què és el CEQUIP, es fa un repàs del sector, les seves fortaleses, els seus reptes, les possibilitats de cooperació i els serveis que ofereix el CEQUIP per incrementar la competitivitat de les empreses.

A més, es dedica un espai per fer ressò de la Jornada sobre Indústria 4.0 per a Fabricants de Béns d’Equip que va tenir lloc el mes d’octubre al campus UPC de Castelldefels.

L'entrevista s'ha realitzat arrel del desè aniversari del clúster català, una xifra que el fa entrar en la categoria de ``veterans``