Cequip | Transformación digital en la industria del bien de Equipo
Jornada de la Fundació CEQUIP a l’IoT Solutions World Congress
Jornada, CEQUIP, Industria 4.0, Transformación digital, IoT Solutions World Congress
18096
post-template-default,single,single-post,postid-18096,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Jornada de la Fundació CEQUIP a l’IoT Solutions World Congress

Jornada de la Fundació CEQUIP a l’IoT Solutions World Congress

L’IoT Solutions World Congress 2018 acull la Jornada “Transformación digital en la industria del bien de Equipo”, un cicle de conferències organitzat per la Fundació CEQUIP i patrocinat per Integral Innovation Experts.

La Jornada s’enmarca dins l’acord de col·laboració signat per la Fundació CEQUIP com a “Ambassador Partner” de l’IoT Solutions World Congress, i tindrà lloc el proper 17 d’octubre, de 15:00 h a 18:00 h.

Intervindran diferents actors de la cadena de valor del sector de Béns d’Equip, cadascú dels quals aportarà la seva visió sobre la digitalització de la indústria. Empreses com Hewlett Packard i Integral Innovation Experts compartiran amb els assistents la seva experiència com a fabricant de Béns d’Equip i proveïdor tecnològic, respectivament. El CIT-UPC ens aproparà a l’àmbit de la recerca, com a entitat que gestiona la transferència de tecnologia vinculada a la UPC, universitat que també forma part de la Fundació CEQUIP. Finalment, Acció, l’Agència per a la Competitivitat de l’Empresa, abordarà la innovació en les start-ups.

El termini d’inscripció a la Jornada finalitza dijous 11 d’octubre de 2018.

Programa de la Jornada.

                              Patrocinador