Cequip | XI Jornada d’Innovació Energètica del CITCEA-UPC
Integration of batteries and electrical vehicles: towards a more flexible Power System.
CEQUIP, CITCEA, UPC, Innovació Energètica
18156
post-template-default,single,single-post,postid-18156,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

XI Jornada d’Innovació Energètica

XI Jornada d’Innovació Energètica

El Centre d’Innovació Tecnològica de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) CITCEA, especialitzat en mecatrònica i enertrònica, organitza l’onzena edició de la jornada anual INTERNATIONAL CONFERENCE ON ENERGY INNOVATION, que tindrà lloc a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Industrial de Barcelona (ETSEIB-UPC) el proper 16 de novembre.

La Jornada porta per títol ”Integration of batteries and electrical vehicles: towards a more flexible Power System” i està centrada en la flexibilitat dels sistemes d’emmagatzematge d’energia.

Des de l’àmbit de la indústria i de la universitat es presentaran projectes reals de desenvolupament tecnològic que permeten l’aprofitament de la flexibilitat en la connexió de les bateries als vehicles elèctrics.

La inscripció a la Jornada és gratuïta.

Inscripció i Programa de la jornada.

Flexibilitat dels sistemes d’emmagatzematge d’energia