Cequip | Incorporació de TECNOSPIRO MACHINE TOOL al CEQUIP
CEQUIP, clúster, TECNOSPIRO, ROSCAMAT®, 3ARM®, braços articulats, béns d'equip
18225
post-template-default,single,single-post,postid-18225,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Conveni de col·laboració amb TECNOSPIRO MACHINE TOOL S.L.

Conveni de col·laboració amb TECNOSPIRO MACHINE TOOL S.L.

TECNOSPIRO MACHINE TOOL S.L., empresa vinculada al Grup Spiroide, s’incorpora com a Membre Col·laborador de la Fundació Privada CEQUIP.

Fundada l’any 1987, TECNOSPIRO MACHINE TOOL S.L. està especialitzada en el disseny i fabricació de màquines roscadores, braços ingràvids i manipuladors d’ajut al muntatge o a feines repetitives de manipulació de pesos, com la ROSCAMAT® i la 3ARM®, dues de les marques comercials més conegudes arreu del món en aquest sector.

Des de la seva planta de Sant Joan de Vilatorrada, ubicada molt a prop de Manresa (província de Barcelona), TECNOSPIRO MACHINE TOOL S.L. fabrica màquines que es comercialitzen a més de 45 països distribuïts al llarg dels cinc continents.