Cequip | BETWEEN Open Day
Jornada de portes obertes a BETWEEN
CEQUIP, Digitalització, Transformació digital, BETWEEN, Open Day
18237
post-template-default,single,single-post,postid-18237,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

BETWEEN Open Day

BETWEEN Open Day

BETWEEN TECHNOLOGY, Membre Col·laborador de la Fundació Privada CEQUIP, organitza la seva primera jornada de portes obertes, com a punt de trobada del sector industrial en el que poder compartir coneixements i experiències reals del procés de transformació de la indústria clàssica cap a la indústria 4.0.

Durant la jornada s’abordaran les accions dutes a terme per les empreses per tal de millorar les seves capacitats d’enginyeria i la transformació digital, i com obtenen el talent tecnològic per afrontar amb èxit la internacionalització.

El BETWEEN Open Day està obert a tots els membres del CEQUIP, i tindrà lloc el proper 14 de març, de 10:00 h a 13:15 h, a la seu del BETWEEN ENGINEERING LAB, a Sant Cugat del Vallès.

Programa de l’acte i inscripció.