Cequip | SALICRU colabora en el Máster Industria 4.0.
CEQUIP, Digitalización, Transformación digital, Industria 4.0, Advanced Factories
18274
post-template-default,single,single-post,postid-18274,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Acord de col·laboració entre la Fundació Privada CEQUIP i Advanced Factories.

Acord de col·laboració entre la Fundació Privada CEQUIP i Advanced Factories.

La Fundació Privada CEQUIP esdevé Supporting Partner d’Advanced Factories, la cimera anual sobre Automatització Industrial, Màquina-eina i Robòtica, junt amb les tecnologies que emergeixen de la Indústria 4.0.

L’edició d’enguany d’Advanced Factories tindrà lloc a Barcelona, del 9 al 11 d’abril, i acull el congrés europeu sobre innovació industrial Industry 4.0 Congress, en el que experts internacionals de primer ordre donaran les claus per implementar nous models de negoci i aprofundir en les tendències tecnològiques al voltant de la Indústria Avançada.

Els membres del clúster podran gaudir dels avantatges derivats de la signatura de l’acord de col·laboració signat entre les parts.