Cequip | Participació del CEQUIP a la jornada inaugural d’Advanced Factories
CEQUIP, Digitalización, Transformación digital, Industria 4.0, Advanded Factories, Máquinas conectadas
18289
post-template-default,single,single-post,postid-18289,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Participació del CEQUIP a la jornada inaugural d’Advanced Factories.

Participació del CEQUIP a la jornada inaugural d’Advanced Factories.

CEQUIP, el clúster de fabricants de béns d’equips de Catalunya, modera la sessió “Máquinas conectadas, máquinas pensantes”, celebrada durant la jornada inaugural de l’Advanced Factories 2019, en el marc del Industry 4.0 Congress.

La sessió ha comptat amb la participació d’empreses fabricants de béns d’equip i de proveïdors tecnològics (TCI Cutting, IFM i Admexus), que han aportat la seva visió sobre la influència de la connectivitat de les màquines a l’evolució de la indústria, amb nivells d’implantació molt diferents depenent dels països considerats. Ha exercit de moderador el Jordi Vilà, responsable de Transformació Digital de SALICRU, empresa membre del clúster CEQUIP i vocal del Patronat de la Fundació.