Cequip | Punt de Trobada “Understanding China: Cultural Differences and Business Implications”
CEQUIP, Compras en China, Proveedores chinos
18317
post-template-default,single,single-post,postid-18317,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Punt de Trobada “Understanding China: Cultural Differences and Business Implications”.

Punt de Trobada “Understanding China: Cultural Differences and Business Implications”.

Divendres 14 de juny es va celebrar al Rectorat de la UPC el Punt de Trobada sobre Experiències de Compra als Mercats Internacionals, centrades en el mercat xinès.

A l’acte, que portava per títol “Understanding China: Cultural Differences and Business Implications”, es van presentar les experiències de compra i de fabricació d’empreses fabricants de béns d’equip com DENN, Iberital o Salicru, situant-les en el context de les diferències existents entre la cultura xinesa i la cultura occidental.

Aquest va ser, precisament, el tema que va abordar la Dra. Dongmei Song, Directora de Desenvolupament Corporatiu a l’IESE Busines School a la Xina. Durant la seva xerrada, a més de presentar els resultats de l’informe 2019 realitzat pel CEIBS (China-Europe International Business School) sobre l’evolució de l’economia xinesa, la ponent va tractar la importància que els valors culturals tenen en el comportament i en la presa de decisions dels seus conciutadans, així com les seves implicacions empresarials i de gestió.

Posteriorment, Yan Li, cofundador i gerent de Trust and Best Global Sourcing Co. Ltd. va abordar des de la seva experiència en les relacions Comercials entre l’Occident i la Xina, els pros i contres d’aquestes relacions, les estratègies i tàctiques a seguir i els factors d’èxit a l’hora de fer negocis amb el gegant asiàtic.