Cequip | Taller de Creativitat sobre Servitització
CEQUIP, Servitització
18324
post-template-default,single,single-post,postid-18324,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Taller de Creativitat sobre Servitització.

Taller de Creativitat sobre Servitització.

Més d’una vintena de persones van participar ahir al Taller de Creativitat “Nous models de negoci d’economia circular associats a la servitització, reutilització i remanufactura de béns d’equips: Com definim la proposta de valor?” organitzat per la Fundació CEQUIP a Barcelona, a la seu del clúster ubicada a la UPC.

El taller, celebrat com a continuació del Punt de Trobada que va tenir lloc a finals del proppassat mes de març a l’empresa Hewlett Packard, s’emmarca dintre d’un projecte de la Fundació CEQUIP sobre Economia Circular subvencionat per l’Agència de Residus de Catalunya (ARC), en el que participa com a empresa pilot Industrias Puigjaner, S.A. (DENN).

Els participants en el taller van abordar de forma creativa la generació d’idees i oportunitats de serveis que aporten valor al client, classificant i prioritzant aquests serveis com a pas previ a la presa de decisions que comporta un canvi estratègic de les empreses que aposten per redefinir el seu model de negoci, reorientant-lo cap a la servitització.

Empreses com Airtificial Intelligent Robots, Antonio Matachana, Biosystems, Comexi Group, Girbau, Denn, Integral Innovation Experts o Salicru, així com la UPC, totes elles entitats col·laboradores del clúster, van participar en el taller, conjuntament amb l’empresa convidada Ros Roca, compartint idees en un ambient distès que fomentava la creativitat dels assistents.