Cequip | Participació de la Fundació CEQUIP a l’IoT Solutions World Congress
CEQUIP, IoT Solutions World Congress, big data, ciberseguretat, béns d'equip, servitització
18335
post-template-default,single,single-post,postid-18335,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Participació de la Fundació CEQUIP a l’IoT Solutions World Congress.

Participació de la Fundació CEQUIP a l’IoT Solutions World Congress.

Per segon any consecutiu, la Fundació CEQUIP signa un acord de col·laboració com a “Ambassador Partner” de l’IoT Solutions World Congress, el major event sobre IoT que se celebra anualment a Barcelona.

En aquesta nova edició 2019, la Fundació CEQUIP organitzarà la Jornada “Big data y ciberseguridad: retos en la servitización de los bienes de equipo”, un punt de trobada on compartir i debatre aspectes claus que condicionen la presa de decisions per part dels clients de béns d’equips, i com els fabricants i els proveïdors tecnològics afronten aquests reptes.

La Jornada tindrà lloc dimarts 29 d’octubre, com a side event de l’IoT Solutions World Congress, al recinte Gran Via de Fira de Barcelona.