Cequip | SIEMENS acull un Punt de Trobada sobre digitalització
CEQUIP, Digitalització, Indústria 4.0, SIEMENS
18348
post-template-default,single,single-post,postid-18348,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

SIEMENS acull un Punt de Trobada sobre digitalització.

SIEMENS acull un Punt de Trobada sobre digitalització.

La Fundació CEQUIP ha celebrat a SIEMENS un Punt de Trobada sobre la digitalització de les empreses, un dels reptes als quals han de fer front els fabricants de béns d’equip per a l’optimització dels seus processos.

Durant l’acte s’ha presentat una visió general sobre les possibilitats que ofereix la tecnologia per als processos de producció (robòtica, fabricació additiva, simulació, realitat augmentada…) i s’ha incidit en la importància del factor social a l’hora de transformar en valor la Indústria 4.0.

Com a exemple, s’ha presentat l’evolució de la planta de fabricació de SIEMENS a Cornellà de Llobregat, una fàbrica centenària que fabrica motors per al sector ferroviari que es distribueixen a tot el món.

En el seu camí cap a la “smart factory”, iniciat l’any 1998, aquest centre de producció ha anat incorporant les tecnologies desenvolupades per SIEMENS DIGITAL INDUSTRIES, una de les companyies líder a nivell mundial.