Cequip | Acord de col·laboració de la Fundació CEQUIP amb l’IoT Solutions World Congress
CEQUIP, IoT Solutions World Congress, béns d'equip, servitització
18353
post-template-default,single,single-post,postid-18353,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Acord de col·laboració de la Fundació CEQUIP amb l’IoT Solutions World Congress

Acord de col·laboració de la Fundació CEQUIP amb l’IoT Solutions World Congress

Per segon any consecutiu, la Fundació CEQUIP signa un acord de col·laboració com a “Ambassador Partner” de l’IoT Solutions World Congress, el major esdeveniment sobre IoT que se celebra anualment a Barcelona.

Aquesta nova edició 2019, la cinquena des de que el Congrés va obrir les seves portes al recinte Gran Via de Fira de Barcelona, tindrà lloc del 29 al 31 d’octubre i acollirà, com ja és habitual, una zona expositiva d’empreses punteres en l’IoT, Block Chain, Intel·ligència Artificial i Sistemes Cognitius, així com 400 conferències de ponents de primer nivell. A més d’aquestes activitats, el Congrés disposa d’una extensa oferta d’activitats paral·leles de networking.