Cequip | Punt de Trobada sobre R+D+I a COMEXI
CEQUIP, Gestió de la Innovació, Indústria 4.0, COMEXI
18359
post-template-default,single,single-post,postid-18359,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Punt de Trobada sobre R+D+I a COMEXI.

Punt de Trobada sobre R+D+I a COMEXI.

COMEXI, una de les empreses fundadores del Clúster de Fabricants de Béns d’Equip de Catalunya, la Fundació CEQUIP, va acollir el Punt de Trobada “Gestió de la Innovació” el proppassat divendres, 8 de novembre.

A la jornada, en la que van participar 25 persones d’un total de 17 entitats, es van presentar els models que fan servir les empreses COMEXI, MATACHANA i HEWLETT PACKARD per a la gestió de la innovació i, posteriorment, es va realitzar una visita a la planta de fabricació de COMEXI.

Les experiències que van compartir les tres empreses van generar un debat molt enriquidor entre tots els assistents, posant sobre la taula els punts forts que tenen les organitzacions i els punts de millora que es poden abordar a l’hora de gestionar la innovació a nivell estratègic, operatiu, econòmic-financer, legal i de recursos humans.