Cequip | El CEQUIP esdevé Supporting Partner de l’Advanced Factories
CEQUIP, Digitalización, Transformación digital, Industria 4.0, Advanced Factories
18385
post-template-default,single,single-post,postid-18385,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

El CEQUIP esdevé Supporting Partner de l’Advanced Factories.

El CEQUIP esdevé Supporting Partner de l’Advanced Factories.

La Fundació Privada CEQUIP signa un acord de col·laboració amb l’Advanced Factories, el fòrum internacional sobre indústria 4.0 en el qual es dona cita anualment la industria manufacturera, per tal de donar a conèixer les seves innovacions i solucions tecnològiques.

Fruit de l’acord signat entre les parts, el CEQUIP esdevé per segon any consecutiu Supporting Partner de l’Advanced Factories i les entitats col·laboradores del clúster podran participar, en condicions avantatjoses, de l’oferta d’activitats d’aquesta nova edició, que inclou una àrea expositiva, el Industry 4.0 Congress i nombroses activitats de networking.

L’esdeveniment tindrà lloc del 3 al 5 de març del 2020 al CCIB, el Centre de Convencions Internacional de Barcelona.

Notes de premsa.