Cequip | Incorporació de PRISMACIM al CEQUIP
CEQUIP, PRISMACIM, Digitalización, Transformación digital, Industria 4.0, Advanced Factories
18397
post-template-default,single,single-post,postid-18397,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Incorporació de PRISMACIM al CEQUIP

Incorporació de PRISMACIM al CEQUIP

PRISMACIM EFFORT, S.L. esdevé nova empresa col·laboradora del Clúster de Fabricants de Béns d’Equip de Catalunya, CEQUIP, a través de la signatura d’un acord de col·laboració entre les parts.

PRISMACIM és una entitat experta en Solid Edge, solució que engloba CAD-CAM-CAE-PDM, en Teamcenter, solució de PLM, i de Polarion, la solució ALM per a la gestió del cicle de vida del desenvolupament de software. Tots ells, programes de SIEMENS Industry Software, fabricant que reconeix a PRISMACIM com a partner Smart Expert de Solid Edge.

Les seves solucions d’última tecnologia tenen com a finalitat impulsar la innovació, la productivitat i la competitivitat a empreses en procés de digitalització, acompanyant-les en tot moment des de l’assessorament, la implementació i la formació en el software per a la indústria 4.0, una tasca que està avalada per més dels seus 28 anys d’experiència.