Cequip | Curs sobre Lideratge d’equips en entorns VUCA
CEQUIP, Béns d'Equip, Lideratge d'equips d'alt rendiment, Entorns VUCA
18411
post-template-default,single,single-post,postid-18411,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Curs sobre Lideratge d’equips en entorns VUCA.

Curs sobre Lideratge d’equips en entorns VUCA.

Obert el termini d’inscripció al curs “Lideratge d’equips d’alt rendiment en entorns d’alta volatilitat i incertesa (VUCA)” del CEQUIP, el Clúster de Fabricants de Béns d’Equip de Catalunya.

El curs s’impartirà a la seu de la Fundació CEQUIP, ubicada al Campus Diagonal Sud de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), concretament a la Facultat de Matemàtiques i Estadística. Les 12 hores lectives de les que consta el curs es distribuiran en 3 sessions, de 9:00 h a 13:00 h, els dies 24 i 26 de febrer i 2 de març de 2020.

Aquesta activitat formativa s’adreça a directors d’innovació i d’altres àrees de l’organització, comandaments intermedis i, en general, caps i directors amb equips al seu càrrec, que vulguin millorar les seves habilitats de lideratge de persones i equips en entorns de canvi i incertesa.

La inscripció al curs s’ha de fer a través del formulari d’inscripció, fins al 20 de febrer de 2020 com a data límit.