Cequip | Curs sobre l'Analítica de dades a la Indústria 4.0
CEQUIP, Béns d'Equip, Analítica de dades, Indústria 4.0
18420
post-template-default,single,single-post,postid-18420,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Curs sobre l’Analítica de dades a la Indústria 4.0.

Curs sobre l’Analítica de dades a la Indústria 4.0.

Obert el termini d’inscripció al curs “Reptes i beneficis de l’analítica de dades a la Indústria 4.0”, que tindrà lloc els dies 10 i 11 de març de 2020 a Barcelona.

El curs consta de 8 hores lectives, distribuïdes en dues sessions de matí, de 9:30 h a 13:30 h, i s’impartirà al Departament d’Estadística i Investigació Operativa de l’ETSEIB (Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Industrial de Barcelona), al Campus Diagonal Sud de la Universitat Politècnica de Catalunya.

Dissenyat en un format de taller pràctic, el curs s’adreça a directors de R+D+i, directors IT, directors d’operacions, directors industrials, directors de qualitat, responsables de processos i, en general, als professionals responsables del disseny i implementació de la recollida de dades a les organitzacions.

La inscripció al curs s’ha de fer a través del formulari d’inscripció, fins al dia 5 de març com a data límit.