Cequip | Esmorzar Informatiu sobre Ciberseguretat.
CEQUIP, Béns d'Equip, Ciberseguretat, Indústria 4.0, Esmorzar informatiu
18426
post-template-default,single,single-post,postid-18426,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Esmorzar Informatiu sobre Ciberseguretat.

Esmorzar Informatiu sobre Ciberseguretat.

El CEQUIP, el Clúster de Fabricants de Béns d’Equip de Catalunya, organitza l’Esmorzar Informatiu que porta per títol “Ciberseguretat: Ciber contra Goliat”, que tindrà lloc a Barcelona el proper 19 de març de 2020.

L’acte comptarà amb la participació de la Sra. Nelia Argaz, experta en ciberseguretat i resiliència empresarial a Marsh Risk Consulting, companyia de la 1a firma mundial en consultoria de riscs, Marsh & McLennan.

La sessió s’adreça a empresaris, directors generals, directors executius, directors de seguretat de la informació (CISO’s), directors de sistemes de la informació (CIO), directors de tecnologies (CTO), responsables IT i, en general, a qualsevol responsable dels riscs que afecten a l’empresa.