Cequip | L’Advanced Factories obre les seves portes
CEQUIP, Béns d'Equip, Advanced Factories
18473
post-template-default,single,single-post,postid-18473,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

L’Advanced Factories obre les seves portes.

L’Advanced Factories obre les seves portes.

Demà comença l’ADVANCED FACTORIES 2020, la cita internacional sobre innovació industrial que congrega cada any a Barcelona als professionals de la indústria manufacturera.

En aquesta quarta edició, que tindrà lloc del 3 al 5 de març al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB), hi haurà un espai que reunirà a més de 350 expositors, amb les darreres novetats tecnològiques per a la transformació eficient i sostenible de la indústria.

Més de 260 experts internacionals participaran a l’Industry 4.0 Congress, compartint a través de les seves ponències casos d’èxit per a la implantació de la indústria 4.0.

Sens dubte, una excel·lent oportunitat per a descobrir les darreres novetats en robòtica, fabricació additiva, màquina-eina, automatització industrial, connectivitat, Intel·ligència Artificial i totes les tecnologies vinculades a la indústria 4.0.

Si encara no tens la teva acreditació, registrat ara i gaudeix d’un descompte del 50% a la teva entrada, utilitzant el codi que apareix a la imatge adjunta.