Cequip | Conveni de col·laboració amb DATANCIA, S.L.
CEQUIP, Sodeca, Ventilació industrial, Béns d'equip
18508
post-template-default,single,single-post,postid-18508,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

SODECA, S.L.U. s’incorpora al CEQUIP.

SODECA, S.L.U. s’incorpora al CEQUIP.

L’empresa SODECA, S.L.U. s’incorpora al Clúster de Fabricants de Béns d’Equip de Catalunya, aportant la seva experiència, de prop de quaranta anys, en solucions de ventilació (ventiladors industrials i els seus accessoris, sistemes amb comportes, sistemes de pressurització, extracció de fums…).

Ubicada a Sant Quirze de Besora (Barcelona) des de 1983, any de la seva fundació, a finals de 2018 SODECA va inaugurar un nou centre de producció a Ripoll (Girona), unes instal·lacions de 10.000 m2 que han obtingut el certificat de qualificació energètica A, la màxima que es pot obtenir, gràcies a la instal·lació d’un sistema automatitzat de comportes hermètiques i sistemes d’extracció en coberta per tal d’evitar la pèrdua d’energia, així com de plaques fotovoltaiques per a l’autoconsum elèctric, entre d’altres aspectes d’ecodisseny.

L’empresa té prevista una segona fase de construcció, amb un edifici adjacent d’uns 5.000 m2.