Cequip | El CEQUIP esdevé Partner de la EUvsVirus Hackaton
CEQUIP, Béns d'equip, EUvsVirus Hackathon
18523
post-template-default,single,single-post,postid-18523,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

El CEQUIP col·labora com a Partner de la EUvsVirus Hackaton.

El CEQUIP col·labora com a Partner de la EUvsVirus Hackaton.

El Clúster de Fabricants de Béns d’Equip de Catalunya col·labora com a “Partner” de la PAN-EU Hackathon que organitza la Comissió Europea, a partir de demà i durant tot el cap de setmana, per desenvolupar solucions innovadores en la lluita contra el COVID-19.

Aquesta hackathon és una de les 10 accions prioritàries contemplades dins del primer Pla d’Acció ERA (European Research Area) vs Corona, i que connectarà societat civil, innovadors, socis i inversors a tota Europa.

Més de 12.000 participants s’han registrat ja a la hackathon, que s’estructura al voltant de diverses categories de problemes que necessiten solucions a curt termini, en relació amb la salut i la vida, la continuïtat dels negocis, el teletreball i l’educació a distància, la cohesió social i política, les finances digitals i altres reptes derivats del coronavirus.

Es convidarà a les solucions guanyadores a unir-se a la Plataforma COVID del Consell Europeu d’Innovació, que es llançarà el 27 d’abril, per facilitar les connexions amb els usuaris finals, com hospitals, i proporcionar accés a inversors, fundacions i altres oportunitats de finançament de tota la UE.

Els participants encara poden registrar-se al lloc web EUvsVirus Hackathon.