Cequip | Incorporació de MATHWORKS al CEQUIP.
CEQUIP, MATHWORKS, Software de càlcul matemàtic, Béns d'equip, MATLAB, Simulink
18544
post-template-default,single,single-post,postid-18544,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Incorporació de MATHWORKS al CEQUIP.

Incorporació de MATHWORKS al CEQUIP.

L’empresa THE MATHWORKS, S.L. signa un conveni de col·laboració amb la Fundació Privada CEQUIP per incorporar-se al clúster, aportant el seu coneixement com a proveïdor tecnològic especialitzat en accelerar el ritme d’innovació, desenvolupament i aprenentatge als àmbits de l’enginyeria i de la ciència.

MATHWORKS, nom comercial de l’entitat, es una corporació nord-americana dedicada al desenvolupament de software de càlcul matemàtic, com MATLAB i Simulink, que dóna suport a l’anàlisi de dades i a la simulació en aplicacions com el manteniment predictiu, els sistemes de control, la robòtica, la mecatrònica, els sistemes encastats o el machine learning, entre d’altres.  Els seus desenvolupaments s’implanten en sectors tan diversos com l’aeronàutic, l’automoció, les finances, l’educació, etc.