Cequip | ICLOTET s’incorpora al CEQUIP
CEQUIP, ICLOTET, Béns d'equip, ICLOLOG, ICLOPAL, ICLOMEAT, Automatització de processos
18564
post-template-default,single,single-post,postid-18564,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

ICLOTET s’incorpora al CEQUIP.

ICLOTET s’incorpora al CEQUIP.

L’empresa IGNASI CLOTET, S.L.U., ICLOTET, esdevé nou membre del Clúster de Fabricants de Béns d’Equips de Catalunya, CEQUIP.

Amb seu a Mollerussa (Lleida), ICLOTET aporta la seva experiència de més de 50 anys dissenyant i construint màquines a través de projectes clau en mà, desenvolupant solucions per a l’automatització de moviments, processos i gestió de productes a la indústria.

L’empresa compta amb tres divisions: Iclopal, especialitzada en la fabricació i automatització de maquinària industrial per a la inspecció i la reparació de pallets, Iclomeat, especialitzada en el transport intern de la indústria càrnica a través de transportadors aeris (principalment per a porcí i boví) i Iclolog, la divisió especialitzada en magatzems aeris automàtics per a càrregues unitàries pesades, que permeten moure i classificar automàticament diferents productes de forma continua i simultània per a obtenir el lot desitjat al punt d’expedició. Aquesta gestió integral del procés logístic dels productes, des de la seva entrada al magatzem fins a la seva expedició, s’aplica a sectors molt diversos, com el tèxtil, l’automobilístic, les cadenes de muntatge, etc.