Cequip | Quadre d’indicadors o KPIs + Power BI
CEQUIP, Béns d'Equip, Indústria 4.0, KPIs, Power BI
18609
post-template-default,single,single-post,postid-18609,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Quadre d’indicadors o KPIs + Power BI.

Quadre d’indicadors o KPIs + Power BI.

El Clúster de Fabricants de Béns d’Equip de Catalunya, CEQUIP, organitza el curs “Quadre d’indicadors o KPIs + Power BI”, que s’impartirà en modalitat d’aula virtual els dies 3, 10 i 17 de novembre.

Aquesta activitat formativa té una durada de 10 hores lectives, distribuïdes en 3 sessions, i s’adreça a responsables de control de gestió, responsables de l’àrea Comercial, Qualitat, Producció i Logística i, en general, a les persones dels equips de gestió de les empreses que requereixin treballar amb dades.

La inscripció en el curs s’ha de fer a través del formulari d’inscripció, fins al dia 29 d’octubre com a data límit.