Cequip | Processos eficients en els béns d’equip
CEQUIP, Béns d'Equip, Indústria 4.0
18620
post-template-default,single,single-post,postid-18620,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Processos eficients en els Béns d’Equip.

Processos eficients en els Béns d’Equip.

El CEQUIP organitza el curs “Processos eficients en els Béns d’Equip”, que té com a objectius el plantejament d’una nova visió i els conceptes que demana la transformació del sistema energètic fòssil en renovable, així com el plantejament de les primeres conseqüències i les noves eines d’aquesta transformació en la fabricació i en l’ús dels béns d’equip.

El curs s’impartirà en modalitat d’aula virtual els propers 24 i 26 de novembre i l’1 de desembre, de 9:00 a 13:00 h, i està adreçat a CEOs, directors de R+D+i, directors de compres, directors comercials, responsables de disseny i, en general, a perfils directament relacionats amb la definició de l’estratègia empresarial i la sostenibilitat.

La inscripció en el curs s’ha de fer a través del formulari d’inscripció, fins al dia 19 de novembre com a data límit.