Cequip | Millora efectiva de la productivitat personal en temps de transformació digital i teletreball
CEQUIP, Béns d'Equip, Indústria 4.0, Transformació digital, teletreball
18626
post-template-default,single,single-post,postid-18626,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Millora efectiva de la productivitat personal en temps de transformació digital i teletreball.

Millora efectiva de la productivitat personal en temps de transformació digital i teletreball.

Millora efectiva de la productivitat personal en temps de transformació digital i teletreball” és el títol del nou curs que organitza el CEQUIP i que s’adreça a totes aquelles persones interessades en millorar la seva productivitat personal, incorporant noves rutines i hàbits de treball en general i, especialment, aquelles persones que volen millorar hàbits de feina i productivitat en el context actual de teletreball i la nova tecnologia relacionada.

El curs té una durada de 5 hores lectives i s’impartirà en modalitat d’aula virtual els propers 30 de novembre i 3 de desembre.

La inscripció en el curs s’ha de fer a través del formulari d’inscripció, fins al dia 25 de novembre com a data límit.