Cequip | Taules dinàmiques en Excel
CEQUIP, Béns d'Equip, Indústria 4.0, Taules dinàmiques
18630
post-template-default,single,single-post,postid-18630,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Taules dinàmiques en Excel.

Taules dinàmiques en Excel.

Obert el període d’inscripció en el curs “Taules dinàmiques en Excel”, organitzat pel CEQUIP en modalitat d’aula virtual, els dies 10 i 11 de desembre d’enguany.

El curs, d’una durada de 5 hores lectives, s’adreça a responsables de control de gestió, responsables de l’àrea Comercial, Qualitat, Producció i Logística i, en general, a les persones de l’equip de gestió de les empreses que requereixin treballar amb dades.

La inscripció en el curs s’ha de fer a través del formulari d’inscripció, fins al dia 4 de desembre com a data límit.