Cequip | Carles Riba VII premi Manel Xifra Boada
17651
post-template-default,single,single-post,postid-17651,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Carles Riba VII premi Manel Xifra Boada

Carles Riba VII premi Manel Xifra Boada

El Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Girona (CETIG) i Comexi Group han presentat els guardonats de la vuitena edició dels premis Manel Xifra Boada, que es lliuraran en una cerimònia el proper 7 de juny, a les 2/4 de 8 del vespre, a la Sala d’Actes de l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona.

Carles Riba és director del Centre de Disseny d'Equips Industrials (CDEI-UPC) i representant de la Universitat Politècnica de Catalunya al CEQUIP

Enguany el Premi Manel Xifra Boada a la transmissió del coneixement científico-tècnic es lliurarà Carles Riba i Romeva.

Carles Riba és director del Centre de Disseny d’Equips Industrials (CDEI-UPC) i representant de la Universitat Politècnica de Catalunya al CEQUIP des de la seva fundació. Felicitats, Carles, per aquest merexcut premi.

Podeu llegir més informació aquí.

Tags: