Cequip | Cequip creix amb la incorporació de la consultoria en enginyeria FeedBackGround
17655
post-template-default,single,single-post,postid-17655,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Cequip creix amb la incorporació de la consultoria en enginyeria FeedBackGround

Cequip creix amb la incorporació de la consultoria en enginyeria FeedBackGround

CEQUIP, la fundació que agrupa fabricants de béns d’equip catalans, compta amb un nou col·laborador: FeedBackGround, una consultoria en enginyeria especialitzada en l’optimització de processos de negoci i d’operacions del sector industrial i de l’automoció.

FeedBackGround s’ha adherit a CEQUIP mitjançant la figura de patrocinador que, més enllà de l’aportació econòmica, potencia l’intercanvi de coneixements i contactes dins el sector, elements clau per a l’organització de ponències, seminaris o jornades, entre d’altres. La consultora en enginyeria es presentarà a la Junta de Patrons i col·laborarà en l’organització d’activitats formatives o de presentació de producte, amb difusió a d’altres empreses del sector.

La consultora s’incorpora com a patrocinador, aportant finançament i intercanvi de coneixement

FeedBackGround ja ha col·laborat amb diferents empreses del CEQUIP. Nascuda fa deu anys, aquesta consultoria en enginyeria ha desenvolupat a mida més de 200 projectes tan a Catalunya com a l’estranger (Vietnam, EUA, Alemanya, Egipte, Turquia, etc). En aquests moments, treballa amb diferents partners, que complementen la capacitat de disseny de producte, delivery internacional i potència formadora.

La directora del CEQUIP, Judit Coll, valora molt positivament la incorporació de FeedBackGround “perquè permetrà als socis disposar d’una visió des de la consultoria sobre les possibilitats per millorar l’eficiència en els processos industrials. Per la nostra banda , durant els projectes aportem a les consultories casos pràctics que els permeten identificar les mancances del sector i generar eines per facilitar-ne la millora”.

Tags: