Cequip | Èxit de l’Open House de Comexi, Sun Chemical i ESI
17681
post-template-default,single,single-post,postid-17681,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Èxit de l’Open House de Comexi, Sun Chemical i ESI

Èxit de l’Open House de Comexi, Sun Chemical i ESI

L’Open House de Comexi Group, Sun Chemical i ESI va ser tot un èxit. Sota el lema Solucions d’Avui per a les exigències del Futur va tenir lloc de l’1 al 3 de juny l’Open House de Comexi Group, Sun Chemical i ESI que va registrar més de 200 visitants durant 3 dies d’intensa activitat relacional i comercial amb els seus clients.

Més de 200 visitants durant 3 dies d'intensa activitat relacional i comercial

Una vegada més s’ha demostrat la capacitat d’organització i de captació dels tres organitzadors de l’esdeveniment, que ha aconseguit un impacte de primer nivell dins de la nostra indústria.

Tags: