Cequip | Jornadas sobre la crisi energética y alternativas
17660
post-template-default,single,single-post,postid-17660,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Jornadas sobre la crisi energética y alternativas

Jornadas sobre la crisi energética y alternativas

El director del CDEI (Centre de Disseny d’Equips Industrials), Carles Riba ha començat una ronda de jornades informatives per conscienciar la població de la situació de crisi energètica que pateix el planeta i proposar vies alternatives.

Riba ha publicat ``Recursos energètics i crisi. El final de 200 anys irrepetibles``

Riba parteix de les dades recollides a la seva darrera investigació, que ha publicat al llibre Recursos energètics i crisi. El final de 200 anys irrepetibles (Iniciativa Digital), on assegura que les reserves de petroli, gas natural, carbó i urani s’esgotaran el 2060, si es mantenen els actuals nivells de consum i es manté la progressió de creixement de la població mundial.

Tags: