Cequip | Ros Roca presenta novetats a Tecma
17679
post-template-default,single,single-post,postid-17679,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Ros Roca presenta novetats a Tecma

Ros Roca presenta novetats a Tecma

Ros Roca està present un any més a Tecma, la Fira Internacional de l’Urbanisme i Medi Ambient que se celebra a Madrid del 8 al 11 de juny.

La companyia mostra les seves últimes novetats en aquesta trobada

La companyia mostra les seves últimes novetats en aquesta trobada, entre les quals destaquen el recol·lector de càrrega posterior Olympus, el recol·lector de càrrega lateral FMO mb un nou restyling, els contenidors de càrrega lateral i els contenidors soterrats hidràulics.

Tags: