Cequip | Vak Kimsa estrena la seva nova pàgina web
17688
post-template-default,single,single-post,postid-17688,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Vak Kimsa estrena la seva nova pàgina web

Vak Kimsa estrena la seva nova pàgina web

Vak Kimsa, S.A. ha renovat la pàgina web ampliant els seus continguts i adaptant-la a la imatge actual de la companyia. En ella podran contemplar les tres games de productes: agitadors, mescladors en linia així com instal·lacions completes de mescla. També es recullen imatges de les modernes instal·lacions de la fàbrica estrenada al 2007.

Permetrà realitzar peticions d'ofertes així com sol·licitar informació i catàlegs complets

Mitjançant la web es podran realitzar peticions d’ofertes així com sol·licitar informació i catàlegs complets. És de destacar que en la linia de internacionalització de Vak Kimsa, a través de la web es poden contactar amb diversos representants de tot el món. En l’apartat de links es podrà accedir a webs útils de caràcter tècnic.

Tags: