Cequip | Per què Cequip
16642
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16642,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Per què Cequip

DES DEL 2006 AL COSTAT DELS FABRICANTS DE BÉNS D’EQUIP

NETWORKING

Punt de trobades entre empreses a diversos nivells, empreses de diferents clústers, empreses-administració i empreses-universitats.

FORMACIÓ CUSTOMITZADA

Sessions de formació que es dissenyen en base a les necessitats específiques del sector, creant una massa crítica d’alumnes amb perfils similars.

PROJECTES DE R+D+I D’INTERÈS COMÚ

Malgrat les singularitats, ser fabricants de béns d’equip té molts punts en comú. Compartim esforços de les diverses àrees de R+D+I dels membres. Entenem Innovació en el sentit més ampli, des de màrqueting estratègic a la creació de nous productes de servei postvenda.

SUPORT EN PROJECTES D’INNOVACIÓ

Assessorament i suport en projectes d’innovació, normatives, subvencions, noves tecnologies.

VIGILÀNCIA TECNOLÒGICA

Detectar millores i oportunitats tecnològiques per avançar-nos als canvis del mercat i les oportunitats de tecnologia disponible.

INTERLOCUCIÓ LEGITIMADA

Som un dels motors de l’economia catalana. La nostra interlocució amb l’administració i els actors vinculats al sector obre portes a una atenció diferenciada de l’administració cap al sector dels fabricants dels béns d’equip.

Mapeig del sector de Fabricants de Béns d’equip